Kalender

Sint-Jansfeest

Op woensdag 20 juni vieren we het Sint-Jansfeest in de Jongste Telg in Boechout.

Medisch onderzoek

Op dinsdag 19 juni is het medisch onderzoek voor de kinderen geboren in 2013 (op het CLB), op donderdag 21 juni is het medisch onderzoek voor de kinderen geboren in 2014 (op school).

OPENDEURDAG

Zaterdag 2 juni zetten we de deuren van onze school open. Die dag is iedereen welkom om onze school beter te leren kennen en een bezoekje te brengen.

Pinksteren

Op maandag 21 mei is het Pinkstermaandag. Er is die dag GEEN SCHOOL!

Pinksterfeest

Woensdag 16 mei vieren de kleuters en de juffen van de Hazelaar het Pinksterfeest. Er wordt gevraagd die dag witte kleren aan te doen voor het feest.

Hemelvaart

Van woensdag 9 mei tot zondag 13 mei is het Hemelvaartverlof. Er is dan GEEN SCHOOL!

Dag van de Arbeid

Op dinsdag 1 mei is het dag van de Arbeid. De school maakt dan de brug. Daardoor is er maandag 30 april en dinsdag 1 mei GEEN SCHOOL!

Ouderavond

De juffen van de Hazelaar organiseren een ouderavond op donderdag 19 april om 19u30. Van elk kind wordt minstens 1 ouder verwacht op deze avond.

Paasvakantie

Van zaterdag 31 maart tot en met zondag 15 april is het Paasvakantie. Er is dan geen school.

Palmpasenfeest

Op woensdag 28 maart vieren we het Palmpasenfeest in de Hazelaar. We genieten van een poppenspel. Nadien sluiten de ouders aan om samen naar Lozanahof te wandelen, waar we zingen en dansen. We eindigen het feest met een Palmpasenmaaltijd op school.

Naar het park

Op woensdag 28 februari en woensdag 14 maart gaan we naar het park. Er worden nog ouders gezocht om mee te wandelen. Geïnteresseerden mogen zich opgeven via het lijstje aan de klasdeur.

Wortelkindjesfeest

Woensdag 21 februari mogen de kleuters een muziekinstrumentje meebrengen naar school. Dan maken ze samen met de juffen de wortelkindjes wakker, die op hun beurt kunnen zorgen voor mooie bloempjes en plantjes.

Turnen in de turnzaal

Om de twee weken gaan de grootjes (de kleuters van 4;6 jaar en ouder) turnen in de turnzaal van de naburige basisschool. Juf Elvira en juf Charlotte wandelen dan met de grootjes op donderdagmiddag naar de turnzaal en terug. 
In bijlage vind je de dagen waarop ze naar de turnzaal gaan: turnzaal_2017-2018

Koelkastlijstje

Hebben jullie dat soms ook? Wanneer was er een dag verlof? Wanneer is het feest? Daarom dit handige koelkastlijstje!
Koelkastlijstje 2017-2018