Info-avond en inschrijvingen

Op donderdag 21 februari 2019 organiseren we een info-avond voor nieuwe en geïnteresseerde ouders. Deze begint om 19u30 en zal plaatsvinden op onze school in de Lange Lozanastraat 117 te Antwerpen. Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via een mailtje aan onthaal@steinerschooldehazelaar.be.

Inschrijven op onze school gebeurt via het centraal aanmeldsysteem www.meldjeaan.be. Op deze website vind je meer informatie.
Broers en zussen van kinderen bij ons op school, of kinderen van personeel op onze school hebben voorrang bij het aanmelden en inschrijven. Zij kunnen aanmelden van vrijdag 1 februari t.e.m. vrijdag 15 februari 2019. Zij kunnen tussen dinsdag 12 maart en dinsdag 2 april een afspraak maken om te komen inschrijven.
Alle andere kinderen kunnen aanmelden van vrijdag 1 maart t.e.m. vrijdag 29 maart 2019. Zij kunnen tussen maandag 6 mei en vrijdag 24 mei een afspraak maken om te komen inschrijven.
Vanaf dinsdag 28 mei start de vrije inschrijvingsperiode.

Vergeet uw kind niet tijdig aan te melden! Indien uw kind niet is aangemeld, kan u pas tijdens de vrije inschrijvingsperiode inschrijven. En enkel als er nog vrije plekjes zijn.