Actueel

Ouderavond

De juffen van de Hazelaar organiseren een ouderavond op donderdag 19 april om 19u30. Van elk kind wordt minstens 1 ouder verwacht op deze avond.

Paasvakantie

Van zaterdag 31 maart tot en met zondag 15 april is het Paasvakantie. Er is dan geen school.

Palmpasenfeest

Op woensdag 28 maart vieren we het Palmpasenfeest in de Hazelaar. We genieten van een poppenspel. Nadien sluiten de ouders aan om samen naar Lozanahof te wandelen, waar we zingen en dansen. We eindigen het feest met een Palmpasenmaaltijd op school.

Naar het park

Op woensdag 28 februari en woensdag 14 maart gaan we naar het park. Er worden nog ouders gezocht om mee te wandelen. Geïnteresseerden mogen zich opgeven via het lijstje aan de klasdeur.

Wortelkindjesfeest

Woensdag 21 februari mogen de kleuters een muziekinstrumentje meebrengen naar school. Dan maken ze samen met de juffen de wortelkindjes wakker, die op hun beurt kunnen zorgen voor mooie bloempjes en plantjes.

Turnen in de turnzaal

Om de twee weken gaan de grootjes (de kleuters van 4;6 jaar en ouder) turnen in de turnzaal van de naburige basisschool. Juf Elvira en juf Charlotte wandelen dan met de grootjes op donderdagmiddag naar de turnzaal en terug. 
In bijlage vind je de dagen waarop ze naar de turnzaal gaan: turnzaal_2017-2018

Koelkastlijstje

Hebben jullie dat soms ook? Wanneer was er een dag verlof? Wanneer is het feest? Daarom dit handige koelkastlijstje!
Koelkastlijstje 2017-2018